søndag 23. august 2009

Bokbloggturne

Jeg er en hund etter bøker, særlig om de er gode, og gratis. :D Samler også på bøker og ønsker meg eget bibliotek når jeg en gang blir voksen! I sommer har det allerede vært en bokbloggturne der en rekke bloggere har anmeldt en ungdomsbok på rad og rekke. Dette med å sende ut bøker mot anmeldelser jo ikke nytt, men i bloggeverdenen har det ikke vært så veldig utbredt etter hva jeg vet. Derimot finnes det jo en masse bestikkelser av mote- og kjendisbloggere, som sikkert er minst like effektiv som reklame rettet mot den målgruppa de er interessert i (jenter fra 15-25?). Er litt mer usikker på hvordan det er med bøker. Jeg merker at jeg i allefall blir engasjert når jeg leser bloggeres bokanbefalinger, spesielt om bloggeren ellers ser ut til å like mange av de samme bøkene som jeg gjør selv. Jeg har bestemt meg for å teste det ut i allefall, og meldte min interesse for de som arrangerer disse bokbloggturneene (Cappelen Damm) og nå får jeg tilsendt en bok jeg skal anmelde til neste runde. Denne boka er Genesis av Bernard Beckett, og det skal bli spennende å se hvordan den er. Jeg lover i allefall ærlig en ærlig bokrapport og nekter å la meg kjøpe og betale dithen at jeg synes at boka er bra uansett i takknemlighet for å få den. Om andre bloggere er interessert i å bli med på turneen tror jeg det er fullt mulig fremdeles hos nina.aalstadATcappelendammDOTno.

2 kommentarer:

  1. Jeg har også meldt meg på bokbloggturnèen. Jeg synes dette er et spennende tiltak, selvfølgelig er det markedsføring men jeg markedsfører gjerne en god bok istedenfor produkter jeg ikke bruker eller har tro på. Jeg leste de fleste anmeldelsene i den forrige bokbloggturnèen, og alle virket ærlige og oppriktige i sin tilbakemelding, og det er jo nettopp det forlaget ønsker... å få en bredspektret tilbakemelding som er oppriktig.

    .... og en gratis bok er jo aldri å forrakte :)

    SvarSlett
  2. Jeg drømmer også om et eget bibliotek:-) Men nå står det mest på plass og ikke på bøker tror jeg... ha ha... Jeg skal også være med på bokbloggturneen, synes det er morsomt at forlagene prøver ut dette.

    SvarSlett