fredag 22. januar 2010

Bloggepris

Jeg har fått bloggpris av Liv, thauke og Beatelill. Tusen takk!

Når man er så heldig å få en (eller flere!) sånne priser skal man fortelle syv interessante fakta om seg selv, før man sender prisen videre til syv andre bokbloggere.

Her er syv interessante(?) fakta om meg:
1. Jeg hører dårlig og bruker høreapparater.
2. Det har ikke hindret meg noe større, særlig ikke faglig. Hadde gode karakterer på skolen men slet mer sosialt. Tror nok likevel få merker noe på meg når de snakker med meg.
3. Jeg har truffet alle mine kjærester (tidligere og den nåværende og forhåpentligvis blivende) og mine fleste tidligere flammer først via internett. Det er et genialt medium for hørselshemmede.
4. Jeg har to barn født med 16 mnders mellomrom. De er snart 2 og nettopp fyllt 3 år nå.
5. Jeg anbefaler en litt større aldersforskjell mellom ungene...
6. Vi har likevel lyst på et tredje barn, om noen år. Men det blir ikke ennå, for først er det noe annet vi skal gjøre...
7. Min mann og jeg har kjøpt tomt i dag! Så nå blir det husbygging for alle penga (og enda noen flere, mistenker jeg) i de nærmeste årene.

Nå har jo veldig mange allerede fått minst en bloggepris allerede, men jeg vil uansett liste opp 7 bokblogger jeg liker godt! Og i tillegg er det mange flere altså. Jeg kikker innom det aller meste på bloggrollen min til høyre her.

knirk
bokmerker

Bokstavelig talt

Verden sett fra Sofienberg
Bookhouse girls
Dipsolitteraten
thauke

Nesten geometrisk poesi, dette.

4 kommentarer:

 1. Takk for pris, ikke verst å få av den en selv gir til! Gratulerer ellers med tomtekjøp, og lykke til med husprosjektet! Det merkes antakelig ikke bare økonomisk, de fleste som har vært gjennom det erfarer at fritid blir et fremmedord, men jeg håper du ikke forsvinner helt fra bloggen.

  SvarSlett
 2. Hyggelig å bli satt pris på! Mange takk!
  Tomtekjøp og husbygging, ja. Hva med å se "Norske byggeklosser" på DVD (igjen)?

  SvarSlett
 3. Takker for pris! Det blir vi glade for i bokmerker-redaksjonen!

  (Jeg ser forresten at man må ha blogg for å kommentere her – kanskje du skal låse opp også for bare å kunne skrive navn, slik at alle kan kommentere?)

  SvarSlett
 4. Værsågod dere med de gode bloggene!

  Grunnen til at det nå ikke lenger går an å kommentere anonymt har litt å gjøre med alle kommentarene på dette innlegget: http://marianneleser.blogspot.com/2009/09/karl-ove-knausgard-min-kamp-1.html De har jo en viss underholdningsverdi da, men jeg vil heller ha en autentisk gjeng med kommentatorer.

  SvarSlett